Empresa
Consultoria Constructiva va néixer per a donar resposta a preguntes o reflexions que tot empresari o directiu es fa en algun moment:

Què més puc fer per a millorar els resultats?

Com puc aconseguir que les persones s’impliquin i es comprometin més?

Què més puc fer per a millorar el meu rendiment personal i el de l’equip?

M’agradaria canviar coses; però, per on començo?

A Consultoria Constructiva treballem amb i per a les persones, perquè entenem que són el valor principal de qualsevol organització; aquelles que li donen forma i fan possible, amb els seus coneixements, competències, comportaments i actituds, que sigui un negoci rendible i sostenible.

Per això treballem per a impulsar el creixement professional des de dins, ajudant a persones, equips i organitzacions a desenvolupar la co-responsabilitat i el co-lideratge per a reduir la seva resistència al canvi i prendre decisions eficaces que els acostin cap a la seva millor versió.

El potencial individual o d’equip només és útil quan se sap com utilitzar-lo i cap a on enfocar-lo.

Reemplaçar hores per hores intel•ligents (smart hours) i saber aprofitar el talent de la plantilla és clau per a millorar la seva eficàcia i elevar el seu rendiment.

La inversió en intangibles relacionats amb el capital humà, el canvi organitzatiu i la promoció de la innovació es converteixen en aspectes clau del creixement econòmic.

“Estem pagant salaris, però estem desaprofitant talent”

L’equip de Consultoria Constructiva està format per contrastats professionals experimentats en càrrecs d’administració i direcció d’empreses i en la gestió i lideratge d’equips d’alt rendiment.

A més, comptem amb excel•lents professionals associats (advocats, consultors i auditors) que complementen els nostres serveis per tal d’oferir un assessorament integral al client.